УКР РУС

Палкін: Бланко-Лещук – це відкриття чемпіонату України, повинні бути вдячні "Карпатам"

24 січня 2017 Читать на русском

Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін розповів про трансфер Густаво Бланко-Лещука з "Карпат".

"Я вважаю, що Бланко-Лещук – це відкриття нинішнього сезону в чемпіонаті України. Ми за ним почали стежити, як тільки він потрапив в "Карпати". У львівській команді Густаво розкрився, і ми повинні бути вдячні "Карпатам" за те, що вони знайшли такого футболіста. Зізнатися, переговори з львів'янами були складними і тривалими, але в підсумку все пройшло на вищому рівні і ми уклали контракт з нападником.

Бланко-Лещук, Феррейра, Будківський і Борячук? Так, на сьогодні у нас чотири футболісти фактично на одну позицію, але, думаю, найближчим часом тренерський штаб прийме рішення по даній ситуації.

Перш за все я хочу сказати, що складно здійснити трансфер і клубу, який хоче купити, і клубу, в якому футболіст знаходиться, коли він показує серйозні результати. Тим більше, коли у людини закінчується контракт. "Карпатам" потрібно було приймати рішення, теоретично вони могли втратити гравця, Густаво міг би піти безкоштовно. Я вважаю, керівники львівського клубу прийняли єдино вірне рішення – продати Бланко-Лещука", – сказав Палкін.

Бланко-Лещук прокоментував можливість зіграти за збірну України

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу