УКР РУС

Палкін – про підписання Марлона: Жоден європейський клуб ще навіть не починав трансферну кампанію

22 червня 2021 Читать на русском

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін розповів про запрошення третього новачка "гірників" – бразильця Марлона.

"Перш за все цей трансфер був прерогативою головного тренера. Марлон важливий для побудови тієї гри, тієї системи, яку проповідує Де Дзербі. Це ключовий гравець для атакувального футболу, адже, як каже Роберто, у нього все починається з оборони.

Марлон озвучив свою місію у Шахтарі – бразильський новачок готується до особливої ролі в команді

Зі свого боку ми також аналізували гравця і бачили, що він володіє дуже сильними якостями. Технічно це один з найсильніших центральних захисників в Європі. Думаю, в тій грі, яку проповідує Де Дзербі, він дуже допоможе і йому, і всім нам.

Важливо, що нам вдалося завершити комплектацію до вильоту команди на закордонний збір до Австрії. Це плюс, адже, за великим рахунком, ще жоден європейський клуб навіть не починав трансферну кампанію, оскільки трансферне вікно відкривається лише в липні і триватиме до кінця серпня. У європейських клубів все це ще попереду, а ми вже здійснили трансфери, і це плюс. У тренера є вся обойма футболістів, яка йому потрібна, що дозволяє нормально проводити тренувальний процес. Підписання нових гравців Шахтар на даному етапі не планує", – сказав Палкін у коментарі Shakhtar TV.

Нагадаємо, Марлон став третім літнім новачком "помаранчево-чорних" – раніше донеччани оголосили про підписання півзахисника Педрінью та форварда Лассіна Траоре.

Де Дзербі у Шахтарі ненадовго: конкуренція з Луческу, кілька тривожних моментів і останній шанс для Коноплянки