УКР РУС

Озіл з Жиру в запасі - Моурінью б'є Венгера на його полі. ВІДЕО

30 жовтня 2013 Читать на русском

Перший гол Сесара Аспілікуети за "Челсі" та красень від Хуана Мати - "аристократи" насухо обіграли "Арсенал" і пробились у чвертьфінал Кубка англійської ліги.

Іспанські виконавці допомогли Моурінью переграти Венгера. У стартових складах лондонських грандів не знайшлося місця для кількох провідних виконавців - у "гармашів" не вистачало Жиру, Озіла, Санья та Щенсни, "сині" справились без Чеха, Террі, Коула, Івановіча, Оскара, Лемпарда, Шюррле, Торреса і Азара. Загалом сеу Жозе зробив 10 перестановок в основі порівняно з переможною битвою проти "Ман Сіті" в останньому турі АПЛ. У мсьє Арсена кардинальних змін було менше.

Дикий ляпсус Дженкінсона та сповільнена реакція Фабіянскі призвели до прем'єрного голу Аспілікуети - і в матчі, і взагалі за "пенсіонерів". Хуан Мата, який далеко не завжди отримує довіру від португальського тренера, у другій половині "завершив" матч розкішним ударом з-за меж карного майданчика.

Венгер ніколи не перемагав "Челсі" Моурінью, доведеться ще почекати - як мінімум до наступної зустрічі в чемпіонаті Англії.

"Арсенал" - "Челсі" - 0:2

Голи: Аспілікуета, 25, Мата, 66

"Арсенал": Фабіянскі, Дженкінсон, Вермален, Кошельни, Монреаль, Вілшер, Ремзі (Парк, 80), Касорла, Росіцкі, Міячі (Озіл, 62), Бендтнер (Жиру, 66)

"Челсі": Шварцер, Аспілікуета, Кехілл, Луїс, Бертран, Есс'єн, Мікель, Де Брюйне (Рамірес, 68), Мата (Калас, 90+3), Вілліан, Ето`О (Ба, 80)