УКР РУС

Остання репетиція перед "Чорноморцем" в ЛЄ і дебют Яковенка. ВІДЕО

16 лютого 2014 Читать на русском

Одна-єдина поразка за 10 турів - у такій формі підходить "Ліон" до протистояння з одеською командою в Лізі Європи.

У сьогоднішньому матчі 25-го туру Ліги 1 "ткачі" не мали особливих проблем із останньою командою сезону - "Аяччо". Ліонці зіграли спокійно і вивірено, дочекавшись помилок від суперника. Тому можна вважати, що результату досягнуто двічі - і три очки взяли, і сили поберегли перед виїздом до України.

Дальній удар Фофана у верхній кут - є перший. Прохід невтомного камерунця Бедімо, подача зліва, і Бріан реалізує вдруге. Після м'яча кенійського форварда Ольєша "ткачі" відновили статус-кво під завісу зустрічі - нагадав про себе Бафетімбі Гоміс, який так і не покинув команду Ремі Гарда.

За 5 хвилин до кінця поєдинку в складі "Аяччо" уперше вийшов український форвард Юрій Яковенко - брат Олександра. Перекшкодити "Ліону", який застрибнув на 5-ту сходинку, він не зумів.

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи між "Чорноморцем" та "Ліоном" відбудеться в Одесі 20 лютого. Початок о 20:00.

"Ліон" - "Аяччо" - 3:1

Голи: Фофана, 43, Бріан, 69, Гоміс, 89 - Ольєш, 82

"Ліон": А.Лопеш, М.Лопеш (Толіссо, 83), Бішевац, Умтіті, Бедімо, Фофана, Гоналон, Феррі (Коне, 75), Греньє, Ляказетт (Бріан, 51), Гоміс