УКР РУС

Остання команда Італії завдала "Ювентусу" другої поразки в чемпіонаті

11 квітня 2015 Читать на русском

"Стара Синьйора" ганьбиться у 30 турі Серії А на "Енніо Тардіні".

Гра в Пармі проходила у досить живому темпі і з прекрасною атмосферою, створеною фанатами обох команд. Погода також була ідеальною, на відміну від реалізації чинного чемпіона Італії. "Юве" за перші 45 хвилини мав мінімум тричі забивати, але з важкими ударами Відаля і Комана справився Міранте, а Льоренте запоров класний прохід того ж Кінгслі надто довгими роздумами.

Після перерви Фернандо вирішив перекваліфікуватись в асистенти, але Маркізіо партнера підвів і у ворота не влучив. Натомість Хосе Маурі доповнив красивий прохід Бельфоділа справа ударом у дев'ятку з лінії карного. А далі "Парма" закрилась і не дала супернику жодних шансів. Той, до слова, не надто розпачав. Напередодні першого чвертьфіналу ЛЧ проти "Монако" Аллегрі дав відпочити кільком гравцям основи, а на останні 10 хвилин дозволив дебютувати 17-річному атакувальному півзахисникові Маттії Вітале.

Неприємно, звісно, вдруге в сезоні Серії А програвати, ще й на полі останньої команди, однак 14-очковий відрив дозволяє трохи розслабитись.

В іншому матчі "Дженоа" перервав 5-матчеву серію без перемог, тоді як "Кальярі" продовжив свою до 10 ігор.

"Парма" - "Ювентус" - 1:0 (0:0)

Гол: Хосе Маурі, 60

"Дженоа" - "Кальярі" - 2:0 (0:0)

Голи: Ньянг, 52, Фальке, 58