УКР РУС

Осман: Збірна України U-21 перебуває на першій сходинці у групі – це не може не тішити

7 вересня 2017 Читать на русском

Захисник Карпат та молодіжної збірної України Олександр Осман поділився думкою від старту "синьо-жовтих" у відборі до Євро-2019.

"Звичайно, налаштовувались тільки на перемогу, їхали за шістьма очками. Команда Латвії – хороший, організований, сильний суперник. Нам мне вдалось зіграти так як хотіли, не зуміли на повну виконати установку тренера. Як наслідок, розпочали стартову гру відбору з нічиєї.

Після матчу з латвійцями зробили правильні висновки, добре попрацювали над помилками. Поєдинок з Андоррою подарував не тільки позитивний результат, а й класний настрій. Хлопці у доброму гуморі повернулись до розташування клубів.

Задоволені, що вдалось набрати 4 залікові пункти, це хороший результат. Українська команда зараз перебуває на першій сходинці у групі, такий факт не може не тішити. Перед командою стоять найвищі завдання: пройти до фінальної частини Євро та потрапити на Олімпіаду", – цитує Османа офіційний сайт Карпат.

Нагадаємо, що збірна України у першому матчі зіграла внічию з Латвією. У другому турі українці зустрічались з командою Андорри, яку розгромно перемогли 6:0.

Відбір Євро-2019 U-21: Андорра – Україна – 0:6 – Відео голів і огляд матчу