УКР РУС

Ощипко: У фінансовому плані у Сталі все нормально

2 березня 2018 Читать на русском

Захисник Сталі Ігор Ощипко поділився враженнями щодо своєї нинішньої команди.

Ігор Ощипко в інтерв'ю ua-football розповів про фінансову ситуацію всередині команди, безвиграшну серію, що перервалась у матчі з Олександрією (2:0), та як відчуває себе серед молодих гравців.

"У мене багато знайомих у Сталі. Вони казали, що таких проблем, як розказують, немає. Я вже більше місяця в команді, і таких проблем не відчуваю. У фінансовому плані все нормально.

Таблиця трансферів УПЛ, зима 2018

Ми провели місячні зборі у Туреччині і там теж жодної гри не виграли (до цього Сталь не вигравала протягом 6 місяців – "Футбол 24"): чотири нічиї та одна поразка. Тому особисто в мене лише після зборів були деякі остереження на чемпіонат. Але ми з позитивом відносились до цього. Говорили, може, на зборах краще не вигравати, щоб у чемпіонаті перемагати. А так, щоб усі ходили з опущеними носами, такого не було. Всі готуються, знають, що помінялось багато футболістів. Тому такого вантажу не відчувалося.

Досвід є десь підказати молодим гравцям, десь на когось, може, крикнути, словом підтримати. Колектив дуже хороший, молоді футболісти теж підібрані хорошого рівня, їм ще є куди рости. Так що я себе відчуваю комфортно. Може, навіть сам більш молодим стаю", – сказав Ощипко.