УКР РУС

Ощипко: Сталь заслуговує залишитись в УПЛ

25 квітня 2018 Читать на русском

Захисник Сталі Ігор Ощипко розповів, що очікує від майбутнього матчу з Чорноморцем.

"Всі розуміють наскільки важливий майбутній матч. У нас і з Зіркою була дуже важлива гра, але десь не вдалося дотиснути суперника, хоча могли. Кропивницький клуб набрав дуже важливий для себе бал, а ми втратили два. Попереду – Чорноморець. Думаємо тільки про цей матч. Повинна бути бойова гра. І нам, і супернику в очній зустрічі прямих конкурентів потрібно заробляти три очки.

Костов: В Сталі я майже нічого не заробляю

У нас не все ідеально. Бракує забитих м'ячів. А якщо немає голів, не буде і перемог. Думаю, необхідно додати попереду, щоб ми трохи більше забивали. За останні чотири матчі у нас в активі один забитий м'яч і чотири пропущені. Це не є добре. Завжди важко досягати перемог коли за матч команда забиває не більш голи.

В принципі, всі футболісти добре налаштовані. Але футбол – гра непередбачувана, скажемо чесно, все може бути. Те що стосується футболістів, тренерського штабу, думаю, будемо робити все можливе і неможливе, щоб зберегти прописку в еліті. Моя думка: Сталь заслуговує на те, щоб в наступному сезоні виступати в Прем'єр-лізі. Але все вирішиться на футбольному полі в найближчий місяць", – цитує Ощипка офіційний сайт Сталі.