УКР РУС

Оселились між "Барсою" та "Атлетіко". "Хетафе" - "Реал" - 0:3. ВІДЕО

16 лютого 2014 Читать на русском

"Вершковим" прогнозовано вдалось наздогнати "Барсу" та "Атлетіко" за очками після виїзного матчу з "Хетафе".

Завдяки кращим гольовим показникам "королівський клуб" обійшов своїх земляків з "Атлетіко", а каталонці залишились на першому місці.

Гості з перших хвилин захопили ініціативу, яка принесла плоди у вигляді швидкого гола від Хесе. Другий гол став лише підтвердженням того, що господарі просто знітилися перед іменитим суперником. Господарі лише спорадично імітували небезпечні моменти біля воріт "вершкових". Натомість Мадрид зарозумівся і дозволяв собі тринькати моменти, як Бейл на 33 хвилині. Валлієць не зумів влучити у ворота з декількох метрів, причому йому ніхто не заважав.

У кінці першої половини зустрічі господарі вирішили збивати спонтанні атаки "Реала" за допомогою порушень правил на підступах до воріт.

На початку другого тайму "Реал" міг відзначитись втретє після класної атаки, проте вирішальний пас Модріча на Бензема перехопив кіпер. За мить господарі організували контратаку, проте Колунга пробив мимо.

На 55 хвилині "Хетафе" знову огризнувся: Лафіта не зумів належно прикластися до м'яча метрів з семи до воріт після подачі зі штрафного.

Через чотири хвилини Бензема з чотирьох метрів не пробив по воротах, а зробив незрозумілий простріл - ще одна втрачена нагода.

До кінця зустрічі все відбувалось за таким сценарієм: "Реал" не дуже прагнув більше забивати, а "Хетафе" сміливіше вдавав створення небезпек...

 

"Хетафе" - "Реал" - 0:3

Голи: Хесе, 5, Бензема, 27, Модріч, 66