УКР РУС

"Орли" осоромилися в Римі. "Лаціо" - "К'єво" - 0:1. ВІДЕО

26 січня 2013 Читать на русском

Підопічні Владіміра Петковіча на "Олімпіко" мінімально поступились представникові Верони в Серії А.

За відсутності своїх лідерів Ернанеса та Моури, яких наставник римлян приберіг до кубкового поєдинку проти "Ювентуса", та травмованого Клозе, ослаблена атакувальна ланка господарів не спромоглася перед рідними вболівальниками вразити ворота суперника. "Лаціо" прогнозовано володів ініціативою на полі, але до завершального удару по рамці Крістіана Пуджоні справа доходила нечасто.

"К'єво" впродовж всієї зустрічі діяв від оборони та намагався "підловити" своїх візаві на контратаці. І в одному з епізодів "летючим віслюкам" таки вдалося справитися з обороною команди зі столиці Італії. Єдиний гол у зустрічі було забито у середині другого тайму: в штрафний господарів, обійшовши двох захисників, увірвався Теро, Сіріль віддав під удар Йокічу - словенець з близької відстані влучив у перекладину воріт Марчетті, а на добиванні вчасно опинився Альберто Палоскі.  

Після пропущеного м'яча Петковіч взявся виправляти ситуацію, випустивши в напад вищезгаданого Ернанеса, але бразилець не зумів врятувати "орлів" від 5-ї поразки в чемпіонаті. Внаслідок невдачі "Лаціо" значно погіршив своє становище в чемпіонаті. Римляни після 22-го туру втримають третє місце в Серії А, але у відрив можуть піти лідери "Ювентус" та "Наполі", яким ще належить зіграти свої матчі.

Щодо "К'єво", то сьогоднішня вікторія дещо покращила статистику виїзних поєдинків підопічних Еудженіо Коріні, які переважно славляться домашніми звитягами. В першості країни веронці прогнозовано перебувають поміж середнячків, з комфортним відривом від зони вильоту та завеликим відставанням від якихось єврокубкових претензій.  

"Лаціо" - "К'єво" - 0:1

Гол: Палоскі (61)