УКР РУС

Організатором договірних матчів "Зорі" (U-19) виявився російський футболіст

7 грудня 2015 Читать на русском

Генеральний директор луганської "Зорі" Сергій Рафаілов вказав на організатора договірних матчів, зіграних командою U-19.

"Хочу сказати, що у футболістів таких грошей немає, позаяк ставки проходили на величезні суми. Цим займалися люди ззовні. Найчастіше подібні суми перебувають закордоном. Тут просто є представники. Це величезне злочинне угруповання, що втягнуло наших молодих гравців, які не розуміли спочатку, що вони роблять. Потім вже була жага грошей і легкого заробітку. Пішло, так би мовити, "по накатаній". Знаєте, як кажуть "вхід три копійки, а вихід звідти - сто рублів".

По телебаченню були показані 11 чоловік. Це ті, які, якоюсь мірою, зізналися. Але є ще одна людина! Це Ігор Калінін, на якого всі вказали як на організатора. Він був сполучною ланкою між тими людьми, які втягнули в подібне всю нашу молодь. Подібна ситуація в багатьох клубах. Я, можливо, не маю права такого говорити, але думаю, тільки у 2-3 клубах гравці з усіх молодіжних складів не брали участі в подібних іграх.

Думаю, що найближчим часом після прийняття Закону та засідання КДК, результати їх розслідування стануть надбанням громадськості. Я думаю, що це буде шок. По телебаченню не згадали Ігоря Калініна. Його називаю особисто я! Він самовільно після всього цього залишив команду. Де він зараз, ми не знаємо. Якщо Ігор думає, що легко відбудеться - це неправда", - заяви Рафаілов.

Читайте також:

Хавбек "Іллічівця" Калінін: Я отримав російський паспорт, напевно, мені не можна грати за збірну України