УКР РУС

Орендовані гравці "Шахтаря" не зіграють за "Говерлу" проти "гірників"

7 травня 2015 Читать на русском

В матчі 23-го туру української Прем'єр-ліги "Говерла" - "Шахтар", який відбудеться в суботу, 9 травня, не зіграють футболісти, яких ужгородський клуб орендував у донеччан.

Мова йде про Іллю Глушицького, Валерія Гришина, Тараса Качарабу, Михайла Писка і Олексія Полянського. Така домовленість була досягнута між двома клубами.

"У мене при договорі оренди футболістів у "Динамо" і "Шахтаря" була джентльменська угода, що ці футболісти проти своїх команд грати не будуть. Я не можу порушити слово чоловіка, інакше мені буде соромно перед Ігорем Суркісом і Рінатом Ахметовим. А для мене договір, нехай навіть на словах, найдорожчий. Тому орендовані футболісти не грали проти "Динамо", не зіграють і проти "Шахтаря". Хоча на майбутнє, звичайно, напевно, треба передбачити пункт у Регламенті, згідно якого футболісти, які є в заявці, автоматичним мають право грати в будь-якому матчі", - зізнався головний тренер" Говерли" В'ячеслав Грозний.

Нагадаємо, в матчі 22-го туру УПЛ проти "Динамо" "Говерла" була змушена обходитися без орендованих у київського клубу футболістів і поступилася 0:6.