УКР РУС

Ордець: Усі хлопці прагнуть потрапити до складу збірної, на кожній позиції висока конкуренція

23 березня 2017 Читать на русском

Захисник збірної України Іван Ордець прокоментував підготовку команди до матчу з Хорватією.

"Дуже добре попрацювали на зборі в Австрії. Тренувались двічі на день, було багато теорії, дивилися поєдинки й розбирали суперника. На нас чекає важка зустріч. Хорвати чудово контролюють гру в центрі поля.

Вони мало пропускають. Ми повинні витиснути максимум зі своїх моментів, спробувати реалізувати їх. У захисті потрібно бути уважними та організованими. У складі хорватів є швидкі нападники, які добре чіпляються за м’яч і грають головою. Ми маємо ще один день, аби завершити підготовку до матчу. Усі хлопці прагнуть потрапити до складу, на кожній позиції висока конкуренція. З нетерпінням чекаємо на поєдинок із Хорватією.

Срна особливо нічого не розповідав, та ми й без того знаємо, що собою являє наш суперник. Будь-яка команда має слабкі сторони. Не розкриватиму карти – слід усе показати на полі. Ми повинні виконати настанову головного тренера, діяти надійно в захисті й намагатися забити", – сказав Іван Ордець.

Бутко: Якщо тренер вважатиме за потрібне, можу зіграти зліва

Матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня о 21:45. Чачіч оголосив заявку на матч. Шевченко також визначився з остаточним списком гравців на гру, яку обслужить іспанський арбітр Матеу Лаос.Збірна України перед матчем провела збори в Австрії. На грі в Загребі очікується аншлаг.

, а також у Viber