УКР РУС

Ордець: Мораєс, Бєсєдін і Бланко-Лещук – найважчі суперники в УПЛ

28 грудня 2016 Читать на русском

Захисник "Шахтаря" Іван Ордець поділився думкою про суперників у чемпіонаті України.

"Найбільш неприємний суперник в УПЛ? У "Динамо" запам'яталися і Мораєс (дуже хороший і агресивний нападник), і молодий Бєсєдін. Також варто відзначити Бланко-Лещука в "Карпатах" – це форвард дійсно високого рівня. Та й молодих нападників підростає чимало, які вже проявили себе в різних юніорських і молодіжних збірних. На мій погляд, в Україні є форварди, які потенційно можуть успішно грати і в Лізі Європи, і в Лізі чемпіонів, і в збірній України.

Атака "Зорі"? У "Зорі" дуже швидкісні фланги і в цілому хороша атакувальна гра. Їх півзахисники постійно несуть загрозу, мають дриблінг, можуть як небезпечно прострелити, так і добре вдарити. Якщо допускати в захисті розриви, то в обороні можуть бути великі проблеми. Тому з такими футболістами завжди потрібно грати щільно і жорстко, а в разі необхідності доводиться навіть фолити в центрі поля, щоб уникнути небезпечної атаки", – сказав Ордець.

Ярмоленко – найкращий футболіст України 2016 року за версією читачів "Футбол 24"

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу