УКР РУС

Опанасенко: Обов'язково потрібно провести роботу над помилками

24 жовтня 2017 Читать на русском

Захисник Зорі Євген Опанасенко прокоментував перемогу своєї команди над Маріуполем (5:2).

"Важкий матч вийшов. Маріуполь – серйозно організована команда. Суперник швидко переходить з оборони в атаку. Яскравий показник цього - перший тайм. Маріупольці добре "поганяли" нас, забивали голи. Добре, що ми зібралися, незважаючи на те, що спочатку програвали, не опустили голову. Навпаки – забили потрібні голи і перемогли.

Ніде правди діти, що і вилучення зіграло нам на руку. Маріуполь залишився в меншості і у нас з'явилися шанси.

Команда двічі пропустила? Навіть якщо команда пропустили хоча б один гол, завжди потрібно робити роботу над помилками. Тим більше біля наших воріт, крім двох пропущених м'ячів, ще виникали моменти. Не знаю, ослаблення концентрації це було чи ще щось, але роботу над помилками обов'язково потрібно провести, щоб не допускати подібного в майбутньому.

Перемога над Маріуполем закріпила єврокубковий успіх? Кожна перемога незалежно від рангу змагання, додає впевненості. Можливо, хтось подумав, що ми будемо втомленими, після виснажливого матчу з Гертою, але скажу вам так: коли виграєш, хочеться більшого. Втоми просто не відчуваєш. Хочеться грати, вигравати, отримуючи при цьому позитивні емоції. Саме звідси беруться додаткові сили, і відкривається друге дихання", – сказав Опанасенко в інтерв'ю офіційному сайту Зорі.

Вернидуб: Знімаю капелюха перед гравцями Зорі

Нагадаємо, в матчі 13 туру УПЛ Зоря на виїзді виграла в Маріуполя з рахунком 5:2.