УКР РУС

Ґомес: Я не прощаюсь, я кажу до побачення

15 січня 2012 Читать на русском

Борха Ґомес поділився своїми враженнями щодо переходу в іспанську "Ґранаду".

– Ти підписав угоду з іспанською "Гранадою". Що можеш сказати про цей клуб? Слідкував раніше за його виступами?
– "Ґранада" хотіла придбати мене ще раніше, коли я добре проявив себе, виступаючи ще в Іспанії. Але "Карпати" виявилися наполегливішими. У Львові я ще більше виріс як футболіст, тому "Ґранада" знову зацікавилася у моїх послугах. Зараз перед нею стоїть завдання зберегти місце в Прімері і я готовий допогти клубу в цьому.

– Що відчув, коли тобою зацікавився клуб іспанської Прімери?
– Змішані відчуття були. Це і радість, і гордість за себе. Тепер я розумію, що результат, який я досяг в "Карпатах" є помітним навіть в елітному іспанському дивізіоні. Там стежать за чемпіонатом України загалом і "Карпатами" зокрема.

– Який матч тобі найбільше запам’ятався за час виступів у "Карпатах"?
– Одну гру важко виділити. Але, мабуть, найбільш емоційними були матчі з ПАОКом в Лізі Європи, якому ми ні в чому не поступалися, але все ж пройти греків не змогли. Також запам’яталася гра з "Металістом" на Кубок, коли ми перемогли 1:0. Ну і поєдинок з "Динамо" на новому стадіоні. І нова арена, і вболівальники зробили ту гру незабутньою.

– Не прикро залишати Львів?
– Я йду в оренду на півроку. Тому цілком можливо, що ще сюди повернуся. Але повинен зауважити, що сумуватиму за Львовом. З іншого боку повертаюся на батьківщину, що для мене також важливо.

– Що перед від'їздом на Піренеї хотів би сказати вболівальникам?
– Останній матч, який ми зіграли з "Динамо" (Київ), в мені розбудив якісь неймовірні емоції. Саме через підтримку львівських вболівальників. В такі моменти ти розумієш, що означає для тебе футбольний клуб, за який ти виступаєш. Тому хочу подякувати всім вболівальникам "Карпат" за підтримку як команди, так і мене особисто. Але я не прощаюся з ними, я кажу лише до побачення.