УКР РУС

Олійник: Завжди буду вдячний "Динамо", але в плани Сьоміна я не входив

19 квітня 2017 Читать на русском

Хавбек "Дармштадта" розповів, чому не вдалося закріпитись у київському "Динамо".

"Я завжди повторюю, що вдячний "Динамо", яке мене виховало, – каже Денис Олійник. – Вдячний персонально Віктору Йосиповичу Кащею, своєму першому тренеру. Завдяки "Динамо" я став тим футболістом, яким я є. Завжди з повагою відгукуватимуся про цей клуб, бо він мені дав путівку в життя. А чому не закріпився… Важко сказати. Тоді був інший час – пробитися в основу було значно складніше.

Олійник про "Дніпро": Підписувати нову угоду, щоб потім піти в оренду у "Карпати" чи ще кудись, я не хотів

Шанс мені дали. При Сьоміні я вийшов на заміну в матчі з "Металістом". Це була моя друга гра – дебютував ще при Дем’яненку. І от я вийшов проти "Металіста", забив гол і віддав результативну передачу. Мені тоді було 19 років. Але – останній тур чемпіонату. Ми поїхали на збори, а після зборів я пішов в оренду у київський "Арсенал", де провів достатньо хороший відрізок (16 матчів, 5 голів – "Футбол 24"). Потім мене купив "Металіст". Напевно, я не входив у плани Сьоміна".

Повна версія інтерв'ю "Футбол 24": "Програв Коноплянці у більярд – обмотався туалетним папером". Чому Денис Олійник вкрай рідко грає у "Дармштадті" і за що вдячний Маркевичу

, а також у Viber