УКР РУС

Олійник про "Дніпро": Підписувати нову угоду, щоб потім піти в оренду у "Карпати" чи ще кудись, я не хотів

19 квітня 2017 Читать на русском

Півзахисник "Дармштадта" розповів про свій конфлікт у "Дніпрі" із тодішнім головним тренером Хуанде Рамосом.

"Перший сезон у "Дніпрі" був для мене непоганий – в плані ігрової практики і статистики. Але згодом ситуація погіршилася, моя кар’єра покотилася вниз, – пригадує Денис Олійник. – Тренер (Хуанде Рамос – "Футбол 24") запрошував, але потім не бачив. Виникли із ним певні непорозуміння. Десь мені, можливо, потрібно було поводитися по-іншому. Тоді мав багато амбіцій, міг десь щось сказати, відповісти. Зараз – більше здорового глузду.

А після "Металіста" не міг змиритися з тим, що не граю. Потім й узагалі перебував у "дублі". Мені разів зо 5 пропонували продовжити контракт, але я не бачив у цьому сенсу, адже там був тренер, який не бачив мене в основному складі. Підписувати нову угоду, щоб потім піти в оренду у "Карпати" чи ще кудись, я не хотів".

У 2014 році Олійник перейшов у "Вітесс", звідки після двох успішних сезонів переїхав у Бундеслігу. Зараз український легіонер відновився після важкої травми. За "Дармштадт" зіграв лише 3 матчі, забив 1 гол.

Повна версія інтерв'ю "Футбол 24": "Програв Коноплянці у більярд – обмотався туалетним папером". Чому Денис Олійник вкрай рідко грає у "Дармштадті" і за що вдячний Маркевичу

, а також у Viber