УКР РУС

Олійник: Пріоритет Коноплянки - Англія

10 травня 2015 Читать на русском

Півзахисник "Вітесса" і збірної України Денис Олійник розповів про інтерес європейських клубів до українських футболістів і пріоритети Євгена Коноплянки.

"Перехід до "Сампдорії"? Це був жарт. У мене була форма "Сампдорії", мені її привезли. Я просто виклав фото в Інстаграм, щоб пожартувати. Все це було не серйозно. Потім хтось написав коментар, я відповів, що я жартую.

Де б хотів пограти після Голландії? Мені подобається Бундесліга. Як там все влаштовано навколо футболу, подобаються вболівальники, як грають команди. "Баварія"? Це найвищий рівень. Я спілкуюся з Тимощуком, він багато розповідав про цей клуб, про те, яка там організація.

Я вважаю, що за наших футболістів клуби просять великі гроші, тому так мало українців грають за кордоном. Я знаю, що пропозиції надходять регулярно. Дуже часто ми чуємо про Женю Коноплянку, про Андрія Ярмоленка. Клуби, які цікавляться українцями, вважають, що суми, які просять за них, перебільшені. Я вважаю, що наші футболісти могли б грати в хороших топ-чемпіонатах.

Чи перейшов би я в "Рому"? На даний момент - так. А Коноплянка не захотів... У нього є свій пріоритет - чемпіонат Англії. Його туди запрошують. Торік трансфер з "Ліверпулем" зірвався. Цього року теж був інтерес. Він прагне туди, і там його хочуть бачити", - розповів Олійник.