УКР РУС

Олійник приніс нічию "Дармштадту" на останніх секундах, "Борусія" впевнено розбила "Вольфсбург"

20 вересня 2016 Читать на русском

В інших матчах 4 туру Бундесліги "Фрайбург" виявився сильнішим за "Гамбург", а "Айнтрахт" переграв "Інгольштадт".

Один із найцікавіших матчів звітного туру приймала "Фольксваген-Арена" – до місцевого "Вольфсбурга" приїхала дортмундська "Борусія". Водночас це протистояння стало найбільшим розчаруванням ігрового дня з огляду на відсутність інтриги. Вже до 17 хвилини гості двічі скористалися провалом захисту суперника і отримали вагому перевагу. Другу половину зустрічі "вовки" розпочали набагато краще, навіть забили один гол, однак швидка контратака дозволила "джмелям" відзначитися втретє. Після цього на полі існувала лише "Борусія", що підтвердили четвертий та п'ятий м'ячі у виконанні Обамеянга та Піщека відповідно.

"Дармштадт" сьогодні протистояв "Хоффенхайму" не найкращим чином. "Провінціали" володіли перевагою впродовж матчу, яку втілили у взяття воріт у дебюті другого тайму. Гол Крамаріча став першим у зустрічі, завдяки чому "Хофф" планував відсвяткувати першу перемогу в чемпіонаті. У складі "лілій" ігровий час отримали українці Федецький та Олійник. Артем вийшов у старті і був замінений на 83 хвилині, а Денис з'явився на полі за 15 хвилин до фінального свистка і врятував матч для своєї команди у доданий арбітром час.

"Айнтрахт" здобув третю перемогу в Бундеслізі. Точні удари франкфуртців Абрахама та Очіпки забезпечили на початку другого тайму комфортний рахунок, який і протримався до кінця матчу.

Невдахи старту сезону "Фрайбург" та "Гамбург" зійшлися в очному протистоянні. Долю матчу вирішив гол Петерсена на 70 хвилині. Що цікаво, герой поєдинку вийшов на заміну хвилиною раніше. У підсумку господарі здобули 3 очки, а гості намагатимуться вибороти позитивний результат в інших турах.

Німеччина. Бундесліга, 4 тур

"Вольфсбург" – "Борусія" – 1:5

Голи: Дідаві, 53 – Геррейро, 4, Обамеянг, 17, 62, Дембеле, 58, Піщек, 73

"Дармштадт" – "Хоффенхайм" – 1:1

Голи: Олійник, 90+2 Крамаріч, 46

"Інгольштадт" – "Айнтрахт" – 0:2

Голи: Абрахам, 45+2, Очіпка, 50

"Фрайбург" – "Гамбург" – 1:0

Голи: Петерсен, 70