УКР РУС

Олійник: Після травми відразу потрапити в хорошу команду непросто, тому вирішив пограти в Україні

12 жовтня 2017 Читать на русском

Півзахисник Десни Денис Олійник поділився своїми враженнями від дебюту за чернігівський клуб та розповів, чому обрав такий напрямок розвитку кар'єри.

"Я довго не грав, майже цілий рік – останню повну гру провів ще в Німеччині проти Штутгарта, а потім травмувався і пропустив чотири місяці. Відновився лише в кінці чемпіонату, було непросто потрапити в склад, тож зіграв лише десять хвилин в кінцівці матчу з гладбахською Борусією.

Олійник: Коли Коноплянці довіряють, він може грати у будь-якому клубі

Тому фізично було непросто, розумів, що можу не витримати 90 хвилин, але психологічно повністю готовий, почував себе добре. Встиг провести кілька хороших тренувань з Десною, і перед цим активно тренувався.

Чому обрав Десну? В пріоритеті в мене виступи за кордоном, в сильному європейському чемпіонаті. Але після травми відразу потрапити в хорошу команду непросто, тож вирішив зараз пограти в Україні. В мене було кілька пропозицій від клубів УПЛ, але поспілкувавшись з президентом Десни, побачивши стан речей в Чернігові, вибрав варіант з Десною – вирішив допомогти клубу виконати поставлене завдання та набрати хорошу форму в Чернігові.

Десна розписала нульову нічию з Інгульцем

Я був приємно здивований, тренувальний процес на високому рівні, підбір гравців досить кваліфікований, навіть в такому складі Десна має грати в елітному дивізіоні, більше того, воно має боротися за першу шістку. Ті завдання, які стоять перед командою, мають бути втілені в життя, і сподіваюся, що я зможу з цим допомогти", – цитує Дениса Олійника офіційний сайт Десни.