УКР РУС

"Олімпік" врятував нічию у матчі з "Дніпром"

31 жовтня 2015 Читать на русском

Дніпропетровський "Дніпро" у рамках 13 туру УПЛ не втримав перемоги у поєдинку із донецьким "Олімпіком" (1:1).

Рахунок у поєдинку на 36 хвилині відкрив Матос, але на початку другого тайму Танчик відновив паритет. У підсумку протистояння так і завершилося результативною нічиєю. Відтак команди набирають по одному очку, що звичайно, не входило у плани Мирона Маркевича.

Із перших хвилин поєдинку команди почали грати у швидкий та агресивний футбол, проте згодом гра дещо заспокоїлася, і "Дніпро" заволодів ініціативою. "Дніпряни" більше контролювали м'яч та регулярно створювали моменти біля воріт суперника. Один із таких епізодів завершився взяттям воріт. Відтак на перерву дніпропетровці пішли із хорошим настроєм.

Невідомо, що Роман Санжар сказав своїм підопічним у перерві, але після відпочинку "Олімпік" вийшов на поле зарядженим та відразу забив гол. Після цього гра повернулася у звичне русло. "Дніпро" продовжував діяти першим номером, а донеччани намагалися підловити суперника на контратаці. Врешті-решт гра на зустрічних курсах завершилася нічиєю 1:1, завдяки якій "Олімпік" піднявся на 9 сходинку у турнірній таблиці. Натомість "Дніпро" втратив свій шанс скоротити відставання від лідерів чемпіонату.

Україна. УПЛ (Ліга Парі-матч). 13 тур

"Олімпік" - "Дніпро" - 1:1  ВІДЕО

Голи: Танчик 47 - Матос 36