УКР РУС

"Олімпік" продовжить виплачувати зарплату Іванову і Дорошенку, які пішли з клубу

10 травня 2015 Читать на русском

Президент "Олімпіка" Владислав Гельзін запевнив, що клуб продовжить виплачувати зарплату Павлу Іванову і Кирилу Дорошенку.

"По-перше, я хотів би висловити подяку Іванову і Дорошенку за те, що багато років своєї футбольної кар'єри вони віддали "Олімпіку". Ми разом вийшли з Першої ліги в Прем'єр-лігу, за що їм спасибі. Вони завжди були гравцями основного складу. Але вони, очевидно, виросли вже, у них є пропозиції від інших клубів. Коли ми з ними розмовляли про продовження контракту, вони чесно сказали, що у них є пропозиції, вони хочуть грати в інших клубах. Ми з хлопцями потиснули руки і сказали: "Добре, ми вам бажаємо удачі". Ось так сталося.

Чому вони не дограли до кінця сезону? Колектив відчуває, коли хлопці вже знаходяться в іншій команді, це відчувається. Тому ми прийняли таке рішення і розлучилися з ними по-дружньому. Я не знаю де вони гратимуть. У них є чинний контракт. Вони сказали, що у них є пропозиції, куди вони йдуть. У них зарплата збереглася, ми все виплачуємо. До кінця сезону виплачуємо їм зарплату. Згідно з контрактом. Таке ми прийняли рішення разом з ними", - сказав Гельзін.