УКР РУС

"Олімпік" оголосив бойкот програмі "Профутбол" (ВІДЕО)

14 квітня 2015 Читать на русском

На офіційному сайті донецького "Олімпіка" опублікували заяву президента клубу Владислава Гельзіна, в якому керівник розкритикував програму "Профутбол".

"Не зміг подивитися останній випуск програми "Профутбол" на каналі "2+2". Друзі подзвонили вже в понеділок і порадили подивитися повтор програми. Що сказати? Я в гніві. Як може ведучий програми звинувачувати нашого гравця Ігоря Тищенка, і команду загалом, в якихось махінаціях проти донецького "Металурга"...?

Не знаючи наших внутрішніх проблем, які можна перераховувати довго при бажанні (тренувальних полів немає, домашнього стадіону немає, відсутність своїх вболівальників, мінімальне фінансування), і при цьому ми досить непогано для новачка Прем'єр-ліги граємо в чемпіонаті, вийшли в 1/2 розіграшу Кубка України. Так, є проблеми і в ігровому плані, і фізичний стан не в належному порядку... Але це не привід підозрювати Ігоря Тищенка і Ко.

Я, як президент клубу, вірю кожному, хто працює у нас в клубі, в свою команду і кожному гравцеві в цілому. І бажаю кожній грі тільки перемог нашої команди.  І у важких умовах працює для позитивного результату кожен футболіст клубу "Олімпік", інша справа може не все виходить, але це нікому не дає права звинувачувати гравців та тренерський штаб нашої команди. Може комусь хочеться спробувати нас дискредитувати перед важливими іграми...? Не треба озвучувати свої здогади в прямому ефірі програми "Профутбол" перед багатомільйонною аудиторією, яка ще поки має рейтинг.

А на адресу Ігоря Тищенка раджу також з екрану вибачитися. А до тих пір ми оголошуємо бойкот програмі "Профутбол", - заявив Владислав Гельзін.