УКР РУС

"Олімпік": Наша юнацька команда не грала на турнірі у окупованому Донецьку

8 травня 2015 Читать на русском

Донецький "Олімпік" офіційно спростував інформацію, що юнацька команда академії клубу прийняла участь у турнірі, який проходить у Донецьку.

"У мережі з'явилися статті про нібито участь УОР "Олімпік" в юнацькому турнірі в окупованому Донецьку. Доносимо до громадськості, що офіційно академія ФК "Олімпік" Донецьк була розпущена ще рік тому, а точніше в серпні 2014 року, ні в яких змаганнях і турнірах участі брати не могли і не можемо.

На тренувальних полях та стадіоні спорткомплексу "Олімпік" немає ні тренувань, ні ігор, тим більше з участю дітей. Керівництво клубу ніколи б не погодився на такі необдумані дії, враховуючи військовий стан у рідному місті. На сьогоднішній день є тільки основний склад команди, молодіжна команда U-21, і U-19. Інших представників нашої команди немає і бути не може, про що ще раз заявляємо з повною відповідальністю.

Наша прес-служба знайшла інформацію, що в турнірі пам'яті Старухіна грав все-таки УОР, але ні слова про "Олімпік". Цілком можливо, що навіть могли скористатися формою академії "Олімпік", яка залишилася там. Але це все припущення. Не хочеться повторюватися ще і ще, але академія "Олімпік" Донецьк не має до учасників турніру ніякого відношення", - йдеться у заяві "Олімпіка".