УКР РУС

Олімпік на виїзді переміг Десну

2 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 7-го туру УПЛ донецький Олімпік завдяки голу Дмитра Білонога здобув мінімальну виїзну перемогу над чернігівською Десною.

У першому таймі більш активними були господарі поля. Десна більше працювала з м'ячем та проводила позиційні атаки, хоча значної гостроти створено не було. Найбільш небезпечними були епізоди з потужним ударом Дениса Фаворова під ближню штангу на 22-й хвилині (Кринський взяв) та виходом Філіппова сам на сам на 34-й – Олександр впав перед штрафним, однак арбітр не побачив ніякого фолу проти нього. В цілому ж, перші 45 хвилин вийшли досить мирними.

У другому таймі Олімпік перегорнув зміст гри, вирвавшись уперед на 55-й хвилині – це Дмитро Білоног уникнув офсайду, опинився перед голкіпером у штрафному та розстріляв ворота. Таким чином, екс-нападник Зірки забив вже у першому матчі за свій новий клуб. Десна намагалася відігратися, але суттєвої небезпеки біля воріт Кринського створити не вдалося. На 75-й же хвилині чернігівці залишись у меншості, нарвавшись на вилучення Андрія Гітченка. "Сіверяни" після цього голови не понурили, створивши кілька напівмоментів, але відігратися так і не змогли.

Таким чином, Олімпік здобув другу перемогу в сезоні, набрав дев'ять очок та піднявся на п'яте місце у турнірній таблиці. Десна, у свою чергу, знову не виграла вдома, спустившись на восьму позицію. У активі дебютантів УПЛ наразі сім очок.

Чемпіонат України 2018/2019, 7-й тур

Десна – Олімпік – 0:1

Гол: Білоног, 55

Вилучення: Гітченко, 75 (друга жовта)