УКР РУС

Олімпік – Карпати: закономірне продовження переможної серії "левів", Швед і Карраскаль знову виділяються

22 квітня 2018 Читать на русском

Карпати впевнено переграли Олімпіку в 28 турі УПЛ. Огляд матчу читайте на сайті "Футбол 24".

Карпати показують найкращий футбол у нижній шістці

Карпати оформили 4 перемоги поспіль – абсолютно закономірний результат. Львівська команда зараз демонструє найбільш змістовний футбол у нижній шістці. У кожному з переможних матчів "леви" виглядали помітно краще за суперників.

Олімпік – Карпати – 0:2 – відео голів та огляд матчу

Сьогоднішня гра не стала виключенням – Карпати добре атакували та створили значно більше моментів, ніж Олімпік. Львів'яни були сильнішими за "олімпійців" як індивідуально, так і командно. Вони забили свої голи після помилок господарів, однак ті помилки стали наслідком грамотного розміщення "левів" на чужій половині поля.

Видно осмислені комбінації, де кожен футболіст у награному складі знає свою роль, а виконавської майстерності вистачає, щоб реалізовувати свої шанси. Карпати вже відірвалися на комфортну відстань від зони вильоту (5 очок) та впевнено прямують до лідерства у нижній частині турнірної таблиці.

Швед і Карраскаль знову роблять погоду

Найактивнішими та найефективнішими гравцями в команді Олега Бойчишина знову стали молоді Швед і Карраскаль. Вони на двох створили перший гол і заробили пенальті (щоправда, Мар'ян його змарнував). Згодом колумбієць подвоїв перевагу гостей ефектним голом а-ля Мессі.

Завдяки індивідуальним якостям і взаємодії з партнерами ці футболісти раз у раз виходили на ударну позицію та гостро стріляли по воротах. Лише чудова гра Артема Кичака завадила їм забити більше та вберегла Олімпік від розгрому.

Хорхе Карраскаль і Мар'ян Швед виділяються на фоні інших гравців у командах, які ведуть боротьбу за виживання.

Карпати впевнено здолали Олімпік і продовжили переможну серію до 4 матчів

Цікаві факти

– Карпати вперше в сезоні здобули 4 перемоги поспіль.

– Швед і Карраскаль забили 4-й і 5-й гол у чемпіонаті відповідно.

– Олімпік не перемагає у 5 турах поспіль.

Україна. УПЛ, 28 тур

Олімпік – Карпати – 0:2

Голи: Швед, 22, Карраскаль, 58

Нереалізований пенальті: Швед, 45+5