УКР РУС

Олімпік анонсував придбання нового форварда та підвищення зарплати

16 вересня 2017 Читать на русском

Президент Олімпіка Владислав Гельзін розповів про трансферну кампанію клубу, інтерес до Мохи, а також анонсував підвищення зарплати гравцям команди.

"Тими футболістами, яких ми придбали, я задоволений. Хотілося б ще підсилити трохи атакуючу лінію Олімпіка. Основний нападник у нас Станіслав Біленький. Дуже задоволений ним, як він росте і прогресує, але йому не вистачає гідної конкуренції. Думаю, що в цілому команда укомплектована непогано.

Гладкий повернувся в Карпати

Щоправда, ми чекаємо нового форварда. Він повинен був з'явитися у нас днів десять тому, але у нього з'явилися проблеми з оформленням візи. Цей футболіст легіонер, який повинен, на нашу думку, посилити команду. Швидше за все, наступного тижня він до нас добереться. Скажу одне – він африканець. Не пам'ятаю з якої країни. Прізвища не хочу називати, поки він не приїхав.

Що стосується Мохи, то про те, що ним цікавилося Динамо, мені доводилося тільки чути. На мене ніхто з керівництва киян не виходив. Може, вони за ним спостерігають, але ніякої конкретики не було. Що стосується інших клубів, то деякі і зараз стежать за Мохою. Його хотіли взяти в оренду з правом викупу, але ця пропозиція не до кінця влаштувала Олімпік і самого футболіста. Мовляв, півроку подивимося, а потім викупимо його в разі чогось... Це несерйозно. Ви ж бачите гравця, так купуйте відразу. Моха залишається до закінчення першого кола у нас, а в міжсезоння висока ймовірність, що якийсь клуб його купить. Один з російських клубів дуже сильно наполягав, навіть готовий був заплатити гроші за оренду. Але я погоджуся лише на повноцінний трансфер. Думаю, що вартість Мохи близько 500 тисяч євро.

Крім того, незабаром в Олімпіку зросте зарплата. Очікую, що ми підпишемо договір з одним спонсором, і заробітна плата може вирости не з нового сезону, а в процесі. Можливо, навіть з наступного місяця. Наскільки вона виросте в процентному співвідношенні... Як тільки підпишемо контракт, тоді буде зрозуміло. Поки що йде переговорний процес і все йде до того, що угода буде підписана", – розповів Гельзін Footboom.

Рекордні трансфери чемпіонату України