УКР РУС

Олімпік – Зірка. Анонс

21 жовтня 2017 Читать на русском

13 тур УПЛ. 14:00. Київ, "Динамо" ім В. Лобановського. Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Євген Арановський.

В останніх двох турах Олімпік здобув емоційні перемоги. Результативна гра з Маріуполем завершилася ефектним камбеком хлопців Романа Санжара, а наприкінці поєдинку проти Олександрії диво-гол Брікнера дозволив вдруге поспіль відсвяткувати успіх. Завдяки цим результатам донеччани закріпилися на 4 місці та впритул наблизилися до Ворскли.

Статистика протистояння – 12 матчів: 5 перемог Олімпіка, стільки ж вікторій Зірки та 2 нічиї.

Зірка, у свою чергу, не може похвалитися вдалими виступами – восени "червоно-жовті" ще не перемагали. Два попередні матчі за участю цього колективу вийшли "сухими". Карпати та Олександрія не зуміли пробити оборону кропивничан, але й сама Зірка за 180 хвилин лише 4 рази влучила в площину.

Найкращі бомбардири протистояння:
Олімпік: Дитятьєв, Шериф і Поступаленко – 2;
Зірка: Зайко – 2.

Розраховувати на позитивний підсумок сьогоднішнього матчу Роману Монарьову не доводиться. Суперник на ходу, а найкращий гравець Зірки Максим Прядун не зіграє через перебір жовтих карток. В Олімпіка кількісно більше втрат – Поступаленко, Очігава та Гуті продовжують відновлюватися, однак кістяк команди в хорошій формі та готовий продовжити переможну серію.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олімпік: Махарадзе – Шестаков, Кравченко, Шабанов, Федорів – Богданов, Брікнер – Сондей, Прийомов, Моха – Біленький.

Зірка: Паст – Качараба, Пепе, Ковальов, Цюпа – Загальський, Гедж – Рассадкін, Драченко, Чичиков – Ель-Хамдауї.