УКР РУС

Олімпік – Сталь. Анонс

25 лютого 2018 Читать на русском

21 тур УПЛ. 14:00. Київ, "Динамо" ім В. Лобановського. Телетрансляція – канал "Футбол 1". Головний арбітр – Дмитро Бондаренко.

Олімпік протягом 7 турів не перемагає, а в 5 останніх матчах виключно програє. Невдача в дограному поєдинку з Карпатами поставила донеччан у складне становище – тепер їхнє потрапляння у верхню шістку залежить не лише від них. Олімпік відстає від заповітного місця на один бал. Багато що вирішуватиметься через тиждень в очній зустрічі з Маріуполем, але перед тим необхідно обов'язково обігрувати Сталь.

Статистика протистояння – 11 матчів: 2 перемоги Олімпіка, 4 нічиї, 5 перемог Сталі

Молода команда Ніколая Костова виявилася не настільки безпомічною, як прогнозували під час зимової перерви. Минулого вікенду "сталевари" несподівано перемогли Олександрію та покращили свої справи на дні турнірної таблиці. Сталь цілком може відібрати в сьогоднішнього суперника очки. Все залежить від того, яким буде Олімпік: організованим (як проти Динамо), чи безсилим (як проти Карпат).

Попередній матч
24.09.2017. 10-й тур чемпіонату України-2017/2018
Сталь – Олімпік – 1:1
Голи: Месхі, 24 – Біленький, 60

Команди мають відчутні кадрові втрати. Сталь підходить до матчу без дискваліфікованого Михайла Месхі та травмованого Гора Малакяна, а в Олімпіка не зіграють відсторонений Зураб Очігава та травмований Іван Брікнер, під питанням участь ще двох "олімпійців" Івана Сондея і Владислава Хомутова.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олімпік: Махарадзе – Кулініч, Парцванія, Іллой-Айєт, Немчанінов – Вакуленко, Цимбалюк – Є.Пасіч, Леонідас, Г.Пасіч – Біленький.

Сталь: Пеньков – Джонатан, Грачов, Даніелян, Ощіпко – Копитов, Якимів – Задерака, Ромуло, Кузик – Книш.