УКР РУС

"Олімпік" – "Карпати". Директор матчу пояснив, як можна було уникнути скасування зустрічі

4 грудня 2016 Читать на русском

Директор матчу "Олімпік" – "Карпати" Сергій Шебек розповів деталі скасування матчу 17 туру УПЛ.

"Арбітр дійшов висновку, що поле не підготовлене до гри. Воно небезпечне для футболістів. Тому я вважаю, що він прийняв правильне рішення.

Оскільки не увімкнули підігрів, то місцями були шматочки льоду. Таке поле було небезпечне. Повторюся, арбітр прийняв єдине правильне рішення.

Не знаю, з якої причини не був увімкнений підігрів. Якби він був увімкнений, навіть при такій погоді, поле можна було підготувати. Але це вже хай вирішують ті, хто повинен. КДК ФФУ, Прем'єр-ліга розберуться, чия це провина, і винесуть вердикт. Три чверті поля були вкриті льодом, воно не було готове до гри", – розповів Шебек у ефірі телеканалу "Футбол 1".

Матч "Олімпік" – "Карпати" не відбудеться

Підписуйтесь на push-повідомлення від "Футбол 24", щоб першими дізнаватися про найважливіші футбольні новини та/або події в центральних матчах українського і світового футболу

Нагадаємо, матчі 1/4 фіналу “Нафтовик-Укрнафта” – “Динамо” та “Полтава” – “Шахтар” були скасовані через незадовільний стан полів команд Першої ліги. Президент УПЛ Володимир Генінсон вважає, що “Динамо” та “Шахтарю” варто присудити технічні перемоги. Київський клуб розповів про подробиці скасування матчу проти “Нафтовик-Укрнафти”. У “Шахтарі” хочуть, щоб “Полтаві” зарахували технічну поразку.

Коні, трактори і вертольоти. 5 оригінальних способів підготовки футбольних полів в Україні взимку