УКР РУС

"Олімпік" - "Говерла". 7 тур УПЛ. Анонс

12 вересня 2015 Читать на русском

14:00. Київ, стадіон НТК ім. Баннікова. ТВ-трансляція "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Арбітр - Юрій Мосейчук

Нестабільний "Олімпік" за 6 турів чемпіонату продемонстрував насправді непогану гру, в якій виборов свою першу перемогу, лише у матчі 5 туру проти новачка УПЛ "Олександрії". Чи продовжиться пошук оптимального складу надалі, чи Роман Санжар візьме за основу ту 11-ку, яка здобула першу перемогу побачимо у грі з "Говерлою", адже зміна переможного складу на матч із "Волинню" успіху не принесла. Принаймні, головною проблемою донецької команди у попередніх поєдинках була незіграність та розбалансованість складу, при тому, що у обоймі тренерського штабу є достатньо якісні виконавці.

В ужгородському колективі все виглядає набагато зрозуміліше. В'ячеслав Грозний має підбір хороших молодих гравців, які, на відміну від футболістів "Олімпіка", викладаються у кожному мікромоменті і заряджені на перемогу. Команда грає у цікавий футбол, хоча і не обтяжений складним тактичним "павутинням". "Говерла" не знала ще смаку перемоги у цьому сезоні, але в той же час "ведмеді" зазнали лише однієї поразки - від "Шахтаря".

Наразі ужгородці випереджають "олімпійців" на одне очко. У минулому сезоні команди здобули перемоги у очних зустрічах у виїздних матчах. "Говерла" у Києві здолала "Олімпік" - 1:2, а вдома поступилась 0:1. Наразі шанси команд практично рівні. Найбільш імовірний результат - нічия.

Дискваліфікованих у команд немає, але цікавим є той факт, що у складі "Говерли" може вийти на поле захисник Петро Іванов, який більшу частину минулого сезону провів у "Олімпіку".

Орієнтовні склади команд

"Олімпік": Махарадзе - Федорів, Гришко, Парцванія, Борзенко - Конде, Огіря - Драченко, Іса, Танчик - Кадимян

"Говерла": Рудько - Люлька, Ягодінскіс, Лухтанов, Цуріков - Савченко, Чумак - Сергійчук, Гемега, Кузик - Хльобас

Думаєш, що розумієшся на футболі? Вгадай рахунок цього матчу і вигравай призи!

Марк Копич, Футбол 24