УКР РУС

Олексій Шевченко: До Карпат мною цікавились клуби з Європи та США

2 березня 2018 Читать на русском

Голкіпер Карпат Олексій Шевченко розповів про відхід з Зорі та перехід у Карпати.

Олексій Шевченко в інтерв'ю Sport Arena заявив, що не хотів бути дублером Андрія Луніна і змінив клуб з метою отримання ігрової практики. Нагадаємо, голкіпер став гравцем Карпат.

"Зрозумів, що треба йти, адже в Зорі поки робили ставку на Андрія Луніна. Хоча Юрій Вернидуб пропонував залишитися. Говорив, щоб я побув до літа, а там Луніна напевно продадуть, і я буду знову грати. Юрій Миколайович говорив, що на мене розраховують в команді. Але я не хотів чекати, дуже хотілося мати практику. Мене абсолютно все влаштовувало в Зорі – і колектив, і завдання. Але не міг так довго чекати.

Тепер я пов'язаний з львівським клубом на півтора року. Нещодавно прибув до Львова, вже встиг провести тренування з новою командою, і поки мене все влаштовує. Хлопці взяли добре, тим більше, що в Карпатах є знайомі. Перетиналися з Андрієм Нестеровим в запорізькому Металурзі, Артемом Федецьким в національній збірній, Сергієм Мякушко в Динамо і в молодіжній збірній, Леонідом Акулініним в збірній U-21.

Після відходу з Зорі варіантів було багато всяких. Цікавилися і з Європи, і з Америки. Але це був просто інтерес. Я ж повинен був стежити за формою. Чесно кажучи, не уявляю, як самостійно це польовим футболістам робити, якщо мені, воротареві, доводилося непросто", – розповів Шевченко.