УКР РУС

Олександрія оформила нічию зі Львовом, відігравши два голи

2 вересня 2018 Читать на русском

У матчі 7-го туру УПЛ проти Львова Олександрія оформила камбек, відігравшись з 2:0 на виїзді.

Перший тайм Олександрія повністю провалила. Підопічні Володимира Шарана більш-менш тримали м'яч, однак діяли не дуже впевнено, не завдавши жодного точного удару по воротах. Львів же вражав своїми швидкими випадами, які й принесли результат вже на 8-й хвилині – Западня після відскоку пробив з меж штрафного у стійку, а Бруну Дуарте тут же добив. Львів не зменшив обертів та подвоїв свою перевагу на 21-й хвилині після того, як Тейлор головою замкнув подачу Голікова ударом у дальній кут – 2:0. Олександрія від такого шоку не відійшла аж до перерви.

Другий тайм почався активно – в першу чергу зі сторони гостей. "Жовто-чорні" намагалися відігратися й досить швидко відквитали один гол зусиллями Задераки, який на 54-й хвилині точним ударом завершив передачу Цурікова. Підопічні Володимира Шарана відчули "запах крові" й заволоділи ініціативою настільки впевнено, що у Львова не було жодного удару. Олександрійці створили кілька моментів і, зрештою, добилися свого на 83-й хвилині – це Артем Сітало пробив повз голкіпера точно у ворота, зрівнявши рахунок. Львів та Олександрія намагалися вирвати перемогу, однак більше голів так і не забили.

Таким чином Олександрія набрала одне очко, загалом набравши вже шістнадцять. "Жовто-чорні" знаходяться зараз на другій позиції з відривом від Динамо у три очка. Львів же залишився на дев'ятій сходинці, маючи у своєму активі шість очок.

Чемпіонат України 2018/2019, 7-й тур

Львів – Олександрія – 2:2

Голи: Бруно, 8, Тейлор, 21 – Задерака, 54, Сітало, 83