УКР РУС

Олександрія здобула важку перемогу над Чорноморцем

6 жовтня 2018 Читать на русском

Матч 11-го туру УПЛ між Олександрією та Чорноморцем завершився перемогою підопічних Володимира Шарана.

Команди почали не дуже активно, хоча перший момент виник вже на 4-й хвилині – по воротах з гарної позиції не влучив Сітало. Одесити довго обживалися на полі, а на 17-й хвилині несподівано вийшли уперед після того, як Грачов у падінні замкнув подачу зі штрафного. Олександрія продовжувала відповідати на це ударами з дистанції, однак ні Шастал, ні Цуріков нічого добитися не змогли – а Кирило Ковалець зміг. На 45-й хвилині він отримав передачу на лінії штрафного й з лету пробив у ближній кут – 1:0.

На старті другого тайму Олександрія переломила хід гри. На 55-й хвилині господарі заробили штрафний, а Шастал його реалізував красивим ударом у дев'ятку метрів з 20-ти. На 70-й же Євген Банада збільшив перевагу "жовто-чорних", влучно пробивши з краю штрафного – 3:1! Здавалося, після цього гру можна закривати, однак Чорноморець не здався і відквитав один гол на 80-й хвилині – це Татарков покарав суперника за обрізку на власній половині поля. Втім, звести матч до нічиєї гостям не вдалося – Олександрія втримала перемогу.

Таким чином, Олександрія залишилась на третій позиції, маючи в активі вже 22 очки. Чорноморець має 9 очок та йде у турнірній таблиці передостаннім.

Чемпіонат Укранїни 2018/2019, 11-й тур

Олександрія – Чорноморець – 3:2

Голи: Ковалець, 45, Шастал, 55, Банада, 70 – Грачов, 18, Татарков, 80