УКР РУС

Олександрія вийшла з відпустки і може підсилитись Каленчуком

18 червня 2017 Читать на русском

ФК Олександрія вийшов з відпустки, до команди вже приєднались 4 гравці, а може приєднатись і капітан Сталі Максим Каленчук.

17 червня, ФК Олександрія вийшов з відпустки, розпочавши свій домашній навчально-тренувальний збір. В перший день команда провела тренування у лісі, пробігши крос.

До табору олександрійців вже приєднались Андрій Бацула, Артем Щедрий, Артем Сітало та Юрій Паньків. Як зазначив головний тренер Олександрії Володимир Шаран, найближчим часом колектив має поповнитись ще одним гравцем кам’янської Сталі – Максимом Каленчуком. Проте, у тренерського штабу є невизначенність по деяким свої підопічним.

Раніше повідомлялось, що Каленчук може перейти в Зорю.

"У нас є ще тиждень до відльоту на навчально-тренувальний збір в Нідерланди. 23-го червня ми проведемо спаринг із Кремнем. Вже після цього я остаточно вирішу зі складом, а поки що є час поміркувати", – цитує Володимира Шарана офіційний сайт Олександрії.

Наступні 5 днів на олександрійців чекає дворазове тренування, 23-го червня зіграють товариську зустріч, 24-го червня вихідний, а вже наступного дня команда вилітає до Нідерландів, інформує офіційний сайт Олександрії.

Олександрія проведе збір в Нідерландах і зіграє проти АЗ, Брюгге та Панатінаїкоса