УКР РУС

Олександрія U-21 – Динамо U-21: тренер господарів став на захист голкіпера Павлова, якого запідозрили у нечесній грі

23 квітня 2018 Читать на русском

Старший тренер Олександрії Андрій Купцов прокоментував скандальний матч чемпіонату України U-21 Олександрія – Динамо, яким зацікавився КДК ФФУ.

Програма "Профутбол" опублікувала сюжет, присвячений матчу чемпіонату України U-21 Олександрія – Динамо. На відео помітно, що господарі пропустили кілька підозрілих голів. Матч завершився перемогою Динамо з рахунком 5:1.

Матч U-21 Олександрія – Динамо розгляне КДК: відео підозрілих голів і епічних фейлів

Особливо перепало голкіперу Олександрії Антону Павлову, який "привіз" кілька голів у власні ворота.

Старший тренер Олександрії Андрій Купцов став на захист свого підопічного. Клуб на своєму офіційному сайті опублікував коментар тренера щодо даного поєдинку.

"Щодо інформації, яка прозвучала у програмі "Профутбол", то я був трохи здивований. Так, були помилки, рахунок великий, дії голкіпера були не на тому рівні.

Проте я хочу стати на захист гравців та голкіпера. Знаючи цього хлопця та його ситуацію в сім'ї (у нього в зоні АТО загинув батько), а також враховуючи, що це була його третя гра у складі, ми не можемо його звинувачувати. Футболу без помилок не буває.

Він нас кілька разів виручив. А для звинувачень потрібні аргументи. Якщо КДК винесе рішення – хай надасть факти, які підтверджують провину Павлова.

Він після сімейної трагедії лише починає психологічно відновлюватись", – розповів Купцов.