УКР РУС

"Олександрія" пропонувала "Чорноморцю" обидва матчі між командами зіграти в Олександрії

4 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

Директор ФК "Олександрія" Дмитро Кітаєв розказав, як вівся діалог з представниками "Чорноморця" стосовно місця проведення матчу 25-го туру чемпіонату України.

Вчора, з’явилась інформація про те, що матч 25-го туру УПЛ "Чорноморець" – "Олександрія" міг бути зіграний в Олександрії. Проте клуби не зуміли дійти згоди з приводу цього питання.

"Футбол 24" звернувся до директора ФК "Олександрія" Дмитра Сергійовича Кітаєва за коментарем.

"Офіційного звернення від одеського клубу не було. "Чорноморець" звертався напряму через Прем’єр-лігу. Вони запитували, чи не бажаємо ми перший матч між нашими командами зіграти вдома? Ми спочатку не погодились, а потім ми запропонували їм такий варіант: їх домашній матч ми проводимо на нашому полі, наш домашній матч ми також проводимо у нас вдома. Такий варіант нас влаштовує. Помінятись ми не можемо, бо у нас в календарі і так 4 із 6 заключних ігор на виїзді. Вони на нашу пропозицію нічого не відповіли", – розповідає Кітаєв.

Нагадаємо, що матч 23-го туру УПЛ між одеським "Чорноморцем" і донецьким "Олімпіком" міг не відбутись через поганий стан газону на стадіоні в Одесі.

Газон стадіону "Чорноморець" шокував своїм виглядом перед грою одеситів з "Олімпіком"

, а також у Viber