УКР РУС

"Олександрія" приймає "Миколаїв". Анонс недільних матчів 22 туру Першої ліги

19 квітня 2015
Автор: Дмитро Гончар

До вашої уваги чергова порція поєдинків у рамках Першої ліги.

"Суми" - "Нива" 

Звичайно, що до матчу у кращому психологічному стані підходять господарі, які у минулому турі в контратакувальному стилі перемогли криворізький "Гірник".

У той час як "Нива" вчергове зазнала поразки, щоправда, цього разу від "Олександрії", за що підопічним Гія гріх дорікнути, адже різниця у класі і можливостях команд колосальна. Проте сьогодні у тернополян з'являється напрочуд чудовий шанс, щоб поквитатись за всі попередні невдачі.

Доказом рівності команд може слугувати турнірна таблиця, у якій "Суми" розташовуються на дві позиції вище за сьогоднішніх гостей, хоча різниця між ними складає цілих сім очок.

Варто зауважити те, що господарям не допоможе дискваліфікований Кравченко, але ця втрата не надто вагома, адже захисник в основному з'являвся на полі із лави для запасних. Щодо гостей, то буде відсутній Іашвілі, який вже достатньо часу перебуває в клубному лазареті.

Цей поєдинок повинен стати четвертим в історії протистоянь цих команд у Першій лізі. Попередні три завершилися таким чином: дві перемоги на рахунку "Ниви" та одна в активі "Сум".

Прогноз "Футболу 24": 1:0

Прогнози вболівальників:

- Перемога команди "Суми" 64.61%

- Перемога команди "Нива" 10.87%

- Нічия 24.52%

 

"Буковина" - "Динамо-2"

У минулому турі чернівчани зазнали принизливої поразки в Кіровограді, але язик не повернеться сказати, що "буковинці" виглядали безнадійно. Тут варто пригадати матч проти "Гірника-Спорт", у якому господарі мінімально програли, не реалізувавши низку гольових моментів.

Тобто, попри те, що команда перебуває на самому дні турнірної таблиці, її гра не виглядає такою ж безнадійною як місце, яке вона посідає.

Наймолодша команда у Першій лізі зуміла здолати охтирський "Нафтовик". Справжнім героєм тієї зустрічі став Ісраїлов, який у цьому матчу киянам не допоможе через перебір жовтих карток. 

Вадиму Євтушенку доведеться добре помізкувати над основним складом киян, адже безліч основних гравців - відсутні, отже "буковинці" мають чудову змогу нагадати своїм вболівальникам перемоги, про які Чернівці вже призабули.

В останніх п'ятьох зустрічах "динамівці" перемогли тричі, "буковинці" лише одного разу.

Прогноз "Футболу 24": 0:0

Прогноз вболівальників: 

- Перемога команди "Буковина" 19.09%

- Перемога команди "Динамо-2" 65.04%

- Нічия 15.87%

 

"Олександрія" - "Миколаїв" 

Після вчорашньої невдачі своїх головних конкурентів, "Олександрія" має чудову змогу збільшити свою перевагу над ними, а тут ще під руку потрапляє команда, яка не здобувала жодного залікового пункту після паузи.

"Миколаївці" посеред весни намагаються знайти підсилення для своєї команди. Різні джерела повідомляють, що на тренуваннях "корабелів" були помітні нові обличчя: Малиш, Бурдіян та Чеботарьов. На відміну від гостей, склад в "олександрійців" чудово укомплектований, а невдачі опонентів і чудова гра в останніх поєдинках безумовно додадуть впевненості фаворитам турніру в їхніх подальших матчах.

У цьому сезоні "олександрійці" ще не зазнавали поразок на своїй домашній арені і лише нещодавно криворізькі "гірники" зуміли вивезти одне очко з Олександрії, залишивши господарів вперше у сезоні без домашньої перемоги.

Прогноз "Футболу 24": 2:0

Прогноз вболівальників:

- Перемога команди "Олександрія" 92.55%

- Перемога команди "Миколаїв" 2%

- Нічия 5.45%