УКР РУС

"Олександрія" перемогла "Карпати" завдяки драматичному камбеку

25 вересня 2016 Читать на русском

Матч 9-го туру УПЛ в Олександрії міг принести львівським "Карпатам" другу перемогу в сезоні, а закінчився поразкою команди Сергія Зайцева у меншості.

Серію "левів" без голів перервав уже на 10-й хвилині Павло Ксьонз, на межі офсайду замкнувши скидання Бланко-Лещука. Щастя "Карпат" було недовгим. Уже за 3 хвилини Костевич завалив Старенького у своєму штрафному, а пенальті чітко реалізував Запорожан. Ще до перерви команда Зайцева встигла вдруге вийти вперед. Чачуа з другої спроби переправив м'яч до сітки.

У другому ж таймі "Карпати" не лише не втримали перевагу, а й пропустили двічі. Спочатку Пономар з гострого кута прошив Підківку. А вирішальний гол "Олександрія" забила, опинившись в більшості. Амбросій Чачуа в підкаті жорстко зустрів м'яч і суперника, що потягнуло на другу жовту, за версією арбітра. І вже за 3 хвилини після цього деморалізовані львів'яни забили самі собі. Лобай випередив Пономаря і замкнув простріл зліва.

"Карпати" програють і залишаються з мінус 1 в турнірній таблиці. "Олександрія" набирає 13 очок і зрівнюється з 5-м "Олімпіком", маючи кращу різницю голів.

Україна. УПЛ, 9 тур

"Олександрія" – "Карпати" – 3:2 ВІДЕО

Голи: Запорожан, 13 (пен.), Пономар, 71, Лобай, 81 (авт.) – Ксьонз, 10, Чачуа, 45

Вилучення: Чачуа, 77

А ви що думаєте з цього приводу? Напишіть в коментарях