УКР РУС

Олександрія на порозі революційних змін: звільнені адміністрація і тренерський штаб, клуб очікує 22-річного президента

14 травня 2021 Читать на русском

Серйозні перестановки очікуються в Олександрії після відходу з команди Володимира Шарана.

Як відомо, Олександрія не виконала поставлене перед нею завдання на сезон: команда пролетіла повз єврокубки і не змогла пробитися у фінал Кубка України. Своїм місцем вже поплатився багаторічний головний тренер команди Володимир Шаран, який напередодні попрощався з клубом.

Шаран офіційно покинув Олександрію

"Команді потрібна перерва. Перерва для того, щоб ми всі подивилися на олександрійський футбол з іншого боку, з іншими людьми і з іншими емоціями. Можливо, якоюсь мірою з іншим поколінням", – заявив почесний президент "містян" Сергій Кузьменко.

Як наслідок, у клубі почались серйозні зміни. У п'ятницю, 14 травня, були звільнені адміністрація і тренерський штаб першої команди, повідомляє Footboom. На своїх посадах залишилися лише директор Дмитро Кітаєв і прес-служба.

Окрім того, Кузьменко став почесним президентом, а керівником клубу стане його 22-річний син Іван. Саме він повністю формуватиме нову структуру Олександрії і призначатиме нового головного тренера. Очікується, що ним стане 44-річний Юрій Гура, який до останнього часу працював з командою U-19. Також стало відомо про те, що "містяни" беруть курс на омолодження складу – з деякими досвідченими виконавцями контракти не будуть продовжені.

Нагадаємо, Олександрія за підсумками сезону посіла у турнірній таблиці УПЛ дев'яту сходинку, набравши 29 очок.

"Динамо? Я сам був у шоці": Владислав Кулач – про 15 голів, конкуренцію з Циганковим, чутки і невиклик на Євро-2020