УКР РУС

"Олександрія" мінімально обіграла "Олімпік" завдяки суперечливому голу

22 квітня 2017 Читать на русском

У матчі 26 туру УПЛ команда Шарана нарешті перервала смугу невдач (1:0).

Обидві команди претендують на путівку в єврокубки, однак переживають далеко не найкращі часи. "Олімпік" у попередніх двох турах поступився "Шахтарю" і "Динамо" з однаковим рахунком – 0:4, а востаннє забивав понад місяць тому – 17 березня. Натомість в "Олександрії" серія без перемог сягала аж 6 матчів.

Активніше у гру увійшли господарі поля. Вони атакували ворота Махарадзе великими силами, проте до реальної небезпеки справа не доходила. "Олімпік" перехопив ініціативу ближче до середини тайму. Однак і гості не спромоглися на конкретику в атаці.

Після перерви рахунок було відкрито. На 48-ій хвилині Артем Полярус скористався прострілом партнера і замкнув передачу з лічених метрів – 1:0. Щоправда, тут є підозра на офсайд. Забивши гол, господарі поля зосередилися на обороні і зробили ставку на утримання мінімального рахунку.

За це ледь не поплатилися у середині другого тайму. Моха двічі упродовж однієї хвилини пробачив "Олександрію". Спершу, опинившись віч-на-віч із Леванідовим, не зумів переграти голкіпера, а потім класним обвідним ударом цілив у дальній нижній кут, проте м'яч розминувся зі стійкою.

Ще одну неприємну мить господарі пережили на 88-ій хвилині, коли Емерсон після зручної подачі Поступаленка спрямував м'яч у сітку – цього разу бригада арбітрів спрацювала чітко, зафіксувавши офсайд у захисника "Олімпіка". Фінальний штурм команда Шарана таки витримала і, набравши 37 очок, піднімається на 4-ту сходинку Групи 1. "Олімпік" натомість опустився на 5-те місце. У підопічних Санжара залишається 35 балів.

Україна. Прем'єр-ліга, 26 тур

"Олександрія" – "Олімпік" – 1:0

Гол: Полярус, 48