УКР РУС

"Олександрія" – "Олімпік" та ще один суботній матч 26-го туру УПЛ. Анонс

22 квітня 2017 Читать на русском
Автор: Сергій Горбаченко

"Футбол 24" представляє анонс недільних матчів 26-го туру української Прем'єр-ліги, в рамках якого відбудуться наступні зустрічі: "Олександрія" – "Олімпік", "Дніпро" – "Ворскла".

"Олександрія" – "Олімпік"

22 квітня. 17:00. Олександрія. КСК "Ніка"

Головний арбітр: Юрій Грисьо

Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Перед 26-м туром "Олімпік" Романа Санжара знаходиться на 4 сходинці і має в своєму активі 35 очок, "Олександрія" розташовується сходинкою нижче і має всього на 1 очко менше – 34. Таку ж кількість очок має і "Чорноморець", який в цьому турі зіграє проти луганської "Зорі". Саме боротьба за місця у Лізі Європи на наступний сезон є найцікавішою інтригою нашого чемпіонату в цьому сезоні.

"Олександрія", маючи хороший очковий запас перед другим етапом чемпіонату, розгубила його і має всі шанси посісти підсумкове шосте місце у турнірній таблиці. Очна зустріч між олександрійцями і "Чорноморцем" в минулому турі завершилась звитягою одеситів з рахунком 1:0.

З точки зору турнірної ваги, "Олександрії" не можна програвати цей поєдинок, бо у наступних 6 матчах підопічним Шарана доведеться зіграти 2 матчі проти "Шахтаря" і по 1 матчу проти усіх інших представників групи 1. В свою чергу, "Олімпік" також в двох останніх зустрічах отримав два ляпаси у вигляді розгромних поразок від "Динамо" і "Шахтаря" з однаковим рахунком 0:4.

Тому з турнірної точки зору цей матч буде мати величезну вагу для обох команд. Важко когось назвати фаворитом, але все ж таки переконливіше виглядає "Олімпік", враховуючи ту величезну кількість травм, яка спіткала футболістів "Олександрії".

Орієнтовні склади команд

"Олександрія": Леванідов – Огіря, Бондаренко, Шендрік, Басов, Сімінін – Леонов, Полярус, Банада, Прийомов – Пономар

"Олімпік": Махарадзе – Федорів, Гришко, Іллой-Айєт, Нємчанінов – Богданов, Цимбалюк, Гошкодеря, Моха, Шестаков – Матяж

"Дніпро" – "Ворскла"

22 квітня. 17:00. Дніпро. Стадіон "Дніпро-Арена"

Головний арбітр: Микола Кривоносов

Телетрансляція на каналі "Уніан", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Матч між першою і останньою командами групи 2 має турнірну вагу тільки для "Дніпра". Полтавчани вже не мають жодної турнірної мотивації – зачепитися за Лігу Європи шансів вже немає, виліт ворсклян теж щось із розряду фантастики. Тому і змушені підопічні Василя Сачка грати для себе і своїх вболівальників.

Не будемо забувати, що "Дніпро" має фантастичну серію без поразок, яка вже складає 9 поєдинків. Справжній парадокс – команда з останньої сходинки турнірної таблиці останнього разу програвала у 16-му турі 27-го листопада 2016-го року у матчі проти донецького "Шахтаря" (0:2).

Ротань повернувся з голом і може зіграти проти "Шахтаря"

Хорошою звісткою для вболівальників обох команд є те, що капітани – Руслан Ротань і Володимир Чеснаков повернулись до загальної групи і теоретично можуть допомогти своїм командам у майбутньому поєдинку.

Чеснаков готується до матчу проти "Дніпра"

Спрогнозувати переможця поєдинку важко, але є відчуття, що і в цій зустрічі "Дніпро" не програє.

Орієнтовні склади команд

"Дніпро": Лунін – Адамюк, Сваток, Лопирьонок, Нагієв, Польовий – Влад, Вакулко, Ротань, Луньов – Довбик

"Ворскла": Шуст – Сапай, Чеснаков, Даллку, Пердута – Ребенок, Мякушко, Шарпар, Кравченко – Хльобас, Загорулько

, а також у Viber