УКР РУС

Олександрія – Олімпік: післяматчева прес-конференція Володимира Шарана

21 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олександрії Володимир Шаран поділився враженнями після матчу з Олімпіком.

"Завжди важко налаштувати гравців, коли проводиться заключний матч. Всі хлопці думками у відпустці. Але я ще перед матчем зі Сталлю сказав їм, що потрібно бути професіоналами до кінця, відпрацювати максимально, тому що за це ми отримуємо гроші.

Молодці, поставилися дуже серйозно до тренувального процесу і гри. Матч видався дуже важким в першому таймі. Молоді хлопці десь хвилювалися, а досвідчені, які повинні були вести за собою, грали неправильно. Але я задоволений другим таймом, проти молодих гравців Олімпіка ми були фізично сильнішими.

Олександрія – Олімпік – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Двояке враження від сезону, що завершився. Ми почали його непогано, коли обіграли Астру. На жаль, не змогли потрапити в груповий етап Ліги Європи, ви всі прекрасно пам'ятаєте той матч з БАТЕ. Ми не поступалися супернику ні в чому. Далі був спад, нічийні поєдинки, ми втратили впевненість у собі. Ми втратили багато очок.

Весняна частина сезону підтвердила те, що ми, незважаючи на поразку від Сталі, готові були боротися за сьому сходинку, виконали це завдання. Я задоволений тим, як ми провели кінцівку чемпіонату, здобули п'ять перемог поспіль.

Команда впевнена в собі, на перший план виходить психологія. Надалі хотілося б зберегти кістяк команди. Є хлопці, у яких закінчуються контракти, хотілося б, щоб вони їх продовжили.

Ми збираємося 14 червня після відпустки, думаю, ці питання ми вирішимо. Тому що завдання на наступний сезон – потрапляння в першу "шістку". А максимальна ціль – єврокубки. Президент підтримує команду, сподіваюся, буде підтримувати і надалі. У цьому плані у нас все добре", – цитує Шарана офіційний сайт Олімпіка.