УКР РУС

Олександрія – Олімпік: післяматчева прес-конференція Романа Санжара

21 травня 2018 Читать на русском

Головний тренер Олімпіка Роман Санжар поділився враженнями після матчу з Олександрією.

"В першу чергу, хочу привітати Олександрію з перемогою. Історія наших протистоянь непроста. Сьогодні ми хотіли заохотити нашу молодь, дати їм можливість зіграти, відчути, що таке рівень Прем'єр-ліги. Тим більше, на тлі такого суперника.

Олександрія – Олімпік – 2:0 – відео голів та огляд матчу

Вважаю, що Олександрія перемогла заслужено. Але їм було непросто змагатися з нами. Я задоволений молоддю, ми гідно виглядали. На жаль, молоді властиво допускати помилки. Можливо, в тих ситуаціях більш досвідчені хлопці їх не допускають. Футболісти Олександрії якраз скористалися цими моментами, забили голи.

У нас був непростий сезон. По суті, перед початком чемпіонату, буквально за 10 днів, до нас прийшли Кравченко, Шабанов, Богданов. Їх прихід дозволив нам провести гідно першу частину сезону, де ми набрали очки, претендували на потрапляння в першу "шістку".

Але відхід 13 осіб в зимовий період, ключових футболістів, дуже сильно на нас вплинув. По суті, нам довелося будувати нову команду. Друга частина сезону нам складно давалася. Всі хлопці нові, кістяка і лідерів не залишилося, довелося все будувати по ходу чемпіонату.

Хлопці почали переживати, вивести їх з цього стану було дуже складно. Але я радий за них, що ми все-таки впоралися. І в сьогоднішній грі ми думали про майбутнє, хотіли подивитися нашу молодь, найближчий резерв. Вважаю, вони гідно зіграли, але в команду треба запрошувати досвідчених футболістів, які будуть відповідати нашим завданням", – цитує Санжара офіційний сайт Олімпіка.