УКР РУС

Олександрія – Олімпік: анонс матчу

19 травня 2018 Читать на русском

32 тур УПЛ. 19:30. Олександрія, КСК "Ніка". Телетрансляція – канал "Футбол 1", головний арбітр – Микола Балакін.

Матч не має ніякого турнірного значення. Олександрія ще у минулому турі виграла другу шістку з відривом від Олімпіка у шість очок. Єдиною мотивацією підопічних Шарана у даній ситуації може стати бажання продовжити рекордну серію матчів без поразок в УПЛ до 12 ігор. Перемога Олександрії може стати для команди п’ятою поспіль, однак для цього доведеться забивати Олімпіку, ворота якого у поточному сезоні команда досі не розпечатала.

Попередній матч
15.04.2018. 27-й тур чемпіонату України-2017/2018
Олімпік – Олександрія – 0:0

Підопічним Санжара також доведеться вигадувати мотивацію, адже після перемоги над Чорноморцем у минулому турі донеччани забезпечили собі участь у наступному сезоні. Якщо Олімпіку цікаво компенсувати провальну весну восьмим місцем УПЛ, то у грі з Олександрією доведеться набирати хоча б одне очко, адже Карпати відстають всього на два (але мають жахливу різницю м’ячів). Крім того, в разі позитивного результату можна буде увімкнути режим Луческу та говорити про несправжнього чемпіона, адже Олександрія за три матчі поточного сезону жодного разу не перемогла Олімпік, двічі йому програвши.

Статистика протистояння
Всього: 14 матчів, 4 перемоги Олександрії, 6 нічиїх, 4 перемоги Олімпіка, різниця м’ячів 13-11.
У Прем’єр-лізі: 9 матчів (+2, =4, -3, 4-5)

Кадрова ситуація Олександрії шикарна – немає ні дискваліфікованих, ні травмованих. У минулому турі Володимир Шаран застосовував ротацію складу, щоб дати зіграти тим, кому не вистачало ігрового часу – зокрема Шендріку, Банаді та Довгому. У матчі проти Олімпіка, швидше всього, головний тренер знову перетасує склад.

Наскільки комфортно ходити на матчі УПЛ: стадіон Ніка

Олімпік без втрат не залишився. Ще у позаминулому турі Владислав Доронін отримав пряму червону та два матчі дискваліфікації, тож своїй команді у заключному турі він не допоможе. Мінімальні шанси зіграти має Іван Брікнер, який пропустив минулий матч через пошкодження й навряд чи встигне відновитися до матчу з Олександрією.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олександрія: Леванідов, Бацула, Гітченко, Шендрік, Пашаєв, Довгий, Банада, Шастал, Грицук, Протасов, Сітало

Олімпік: Кичак, Немчанінов, Очигава, Снурніцин, Кулініч, Вуковіч, Вакуленко, Кісіль, Сондей, Балашов, Гельзін