УКР РУС

"Олександрія" - "Металіст". 16 тур УПЛ. Анонс

28 листопада 2015 Читать на русском

28 листопада, 17:00. Олександрія, стадіон "Ніка". Телетрансляція на каналі "Футбол 2", текстова онлайн-трансляція на сайті "Футбол 24".

Головний арбітр : Іван Бондар

Напередодні матчу існувала реальна загроза, що він може взагалі не відбутися, або ж відбутися за участі молодіжного складу "Металіста". Тим не менш, керманич харків’ян Олександр Севідов заявив, що команда  готується до матчу і буде грати в Олександрії основним складом. Наставник розраховує привезти з гостьового матчу перемогу, але, за такого психологічного стану в команді, йому буде доволі складно налаштувати гравців на самовіддану гру. 

"Олександрія" ж підходить до матчу в доброму гуморі, після виїзної перемоги над "Металургом" (0:2). Команда вірить у власні сили і не має кадрових проблем, тому цілком може розраховувати на домашню перемогу над деморалізованим суперником.

Варто відзначити, що статистика зустрічей між командами досить рівна, а перехилити шальки терезів на свій бік хтось із цієї пари зможе вже сьогодні.

Статистика матчів між суперниками:

Всього: 18 - 7 перемог "Олександрії", 7 перемог "Металіста", 4 нічиї. 

Орієнтовні склади команд: 

"Олександрія":  Леванідов — Чеботаєв, Басов, Матвєєв, Сухоцький — Запорожан, М'ягков — Голєнков, Коломоєць, Таргамадзе — Пономар.

"Металіст": Худжамов — Зубейко, Курілов, Полянський, Соболь — Довгий, Ковальчук, Рудика — Чурко, Прийомов — Бєсєдін.