УКР РУС

Олександрія – Маріуполь. Анонс

24 лютого 2018 Читать на русском

21 тур УПЛ. 14:00. Олександрія, КСК "Ніка". Телетрансляція – канал "Футбол 2". Головний арбітр – Ігор Пасхал.

У минулому турі Олександрія несподівано поступилася Сталі та втратила навіть теоретичні шанси на верхню шістку. Володимир Шаран був дуже розчарований грою своїх футболістів і не соромився після матчу їх критикувати. А критикувати було за що: передня лінія не зуміла пробити оборону "сталеварів", а пара дебютантів у центрі захисту Бухал-Бабогло не впоралася зі своїми обов'язками.

Статистика протистояння – 11 матчів: 2 перемоги Олександрії, 4 нічиї, 5 перемог Маріуполя

В турнірній таблиці від останнього місця Олександрію відділяє лише 4 очки. "Чорно-жовті" продовжують закопувати себе в яму, з якої у підсумку можна й не вибратися. У поєдинку з Маріуполем варто очікувати змін у стартовому складі Олександрії. Бондаренко за останніми новинами ще відновлюється від травми, тоді як Гітченко повертається після дискваліфікації.

Попередній матч
24.09.2017. 10-й тур чемпіонату України-2017/2018
Маріуполь – Олександрія – 1:1
Голи: Грицук, 28 – Яворський, 86

З Маріуполем ситуація протилежна – за тиждень приазовці солідно покращили свої перспективи на топ-6. У неділю завдяки хет-трику Борячука вони розгромили Зірку, а наступного дня отримали позитивну новину від CAS. Динамо програло справу ФФУ, тому тепер +3 очки для Маріуполя – лише справа часу.

Родзинки
– Олександрія не знає поразок у 6 останніх домашніх матчах.
– Маріуполь може здобути 50 гостьову перемогу в Прем’єр-лізі.

Отримавши ці бали, колектив Олександра Бабича відірветься від сьомого місця на 4 пункти. Вдалий виїзд в Олександрію може гарантувати команді місце у верхній частині турнірної таблиці за підсумками першого етапу УПЛ.

Турнірна таблиця

Орієнтовні склади

Олександрія: Паньків – Пашаєв, Гітченко, Бухал, Бацула – Довгий, Запорожан – Старенький, Грицук, Цуріков – Сітало.

Маріуполь: Худжамов – Кірюханцев, Яворський, Білий, Демірі – Дедечко, Мішньов – Чурко, Тотовицький, Болбат – Борячук.