УКР РУС

"Олександрія" - "Динамо". Анонс

16 липня 2011 Читать на русском

Вояж "мажорів" до райцентру Кіровоградської області на автобусі.

2 тур. 16.07.2011. 17.00. Олександрія, стадіон "Ніка". Пряма трансляція на каналі "Футбол", текстова трансляція на сайті "ФУТБОЛ 24".

З виходом олександрійців до Прем'єр-ліги, на наших грандів очікує ще по одному неприємному виїзду. Коли охтирський "Нафтовик" вилетів свого часу з вищої ліги, "Шахтар" і "Динамо" (бо інші клуби тоді ще відверто не дотягували до їх рівня, як тепер) перехрестились: їздити до периферії не доведеться. Але "Олександрія" своїм виходом до еліти знову наводить жах для гордих українських команд.

Першою жертвою може стати "Динамо", якому доведеться вести своїх "багатомільйонників" до невеликого містечка на автобусі, що нечувано для динамівського клубу. Мало того, що кияни зазнали певних кадрових втрат напередодні матчу, в Україні тримається нестримна спека. Тож в цьому плані динамівцям легко не буде. А ще може мати місце недооцінка...

Що таке не поважати дебютантів Прем'єр-ліги вже знає полтавська "Ворскла", яка отримала від підопічних Шарана ляпаса у рідних стінах в матчі першого туру чемпіонату. Скромна команда з Кіровоградщини, незважаючи на в рази менший бюджет клубу від інших суперників по Прем'єр-лізі, буде "рубатись" не на жарт. Для гравців екс-"Поліграфтехніки" це, звичайно, шанс заявити про себе. І хоч би як - для хлопців, які не мають достанього досвіду виступів на високому рівні, самі матчі в УПЛ стають мотивацією апріорі.

Про ажіотаж в місті й говорити нічого: білети на гру викуплені давною. Підтримувати своїх тут будуть гаряче. Сьоміну і його команді не позаздриш. Тим паче, що не зможе ЮрПалич розраховувати на свого лідера Шевченка. Зате є ймовірність, що ми побачимо в дії новачка Ідеє.

Дискваліфікований: Гітченко ("Олександрія")

Травмовані: Шевченко, Бетао, Корреа

"Поліграфтехніка", яка колись провела два сезони у вишці, не спромоглась відібрати у "Динамо" жодного очка.

Прогноз: 0:2