УКР РУС

"Олександрія" - "Динамо-2". Анонс матчу

9 квітня 2015
Автор: Дмитро Гончар

В Олександрії відбудеться одне з найцікавіших протистоянь цього тижня у рамках Першої ліги.

Матч за вивіскою багатообіцяючий, адже зустрічаються справжні старожили Першої ліги. Олександрійці, яких експерти вже відправили у Прем'єр-лігу з першого місця, дещо пригальмували, чим самі собі ускладнили життя. Підопічні Шарана весною ще не здобували трьох очок на своїй арені - поразка від "нафтовиків" та нічия у минулому турі із "гірниками". Наслідком цих невдач стало те, що дніпродзержинська "Сталь" зуміла відібрати лідерство в "Олександрії" і випередити її на два очки, що восени ще здавалось зовсім неможливим.

У свою чергу кияни розпочали весняну частину не краще, ніж їхні сьогоднішні опоненти. Друга команда "динамівців" у двох матчах здобула одну перемогу, що не дозволило киянам залишитись в топ-5. В останньому турі "Динамо-2" мінімально поступилось "Зірці", яка на даний момент демонструє стовідсотковий результат і претендує на звання відкриття другої половини сезону 14/15. Перед підопічними Євтушенка стоїть завдання показати якнайкращу гру і поборотись за бронзові медалі чемпіонату, що зараз виглядає зовсім нелегким завданням.

На даний момент різниця між суперниками складає п'ятнадцять очок, проте це далеко не означає, що у цьому матчі є фаворит - зустрічаються дві рівні команди. 

Сьогоднішня зустріч стане тридцять п'ятою в історії протистоянь між цими колективами: 9 перемог "Динамо-2", 8 нічиїх, 17 перемог "Олександрії". Цікаво, що "динамівці" вже достатньо часу не знають смаку перемог у цьому протистоянні.

До вашої уваги результати останніх п'ятьох поєдинків "Олександрія" - "Динамо-2": 1:0, 0:0, 2:1, 3:1, 1:1.

Орієнтовний склад "Олександрії": Новак - Сухоцький, Шендрік, Басов, Микицей - Банада, Чепурненко - Чорній, Грицук, Голєнков - Пономар.

Орієнтовний склад "Динамо-2": Волинець - Акубардія, Братков, Болденков, Чорноморець - Морозенко, Савченко - Гемега, Яремчук, Полярус - Хобленко.

Прогноз "Футболу24": 2:1

Прогноз вболівальників

- Перемога команди "Олександрія" 77.5%

- Перемога команди "Динамо-2" 12.29%

- Нічия 10.21%